Time to change!

Time to change!

Terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam, werd de showroom by Esatto weer eens op de kop gezet..;-)) Gelukkig was er tussendoor voldoende tijd om foto's te maken, dus kopje koffie erbij en gezellig even binnen kijken!

Dinsdag 01 Mei 2018
De juiste balans

De juiste balans

Stylen met mooie spullen, het blijft een heerlijke bezigheid..;-! Daarvoor hoef je geen showroom tot je beschikking te hebben, en een magazijn vol mooie spullen.... Een eigen plek waar je je thuis voelt is dan genoeg.. Maar eerlijk is...

Dinsdag 09 Mei 2017
Licht

Licht

Alles weer even schuiven en verplaatsen, wat verkocht is eruit, en wat nieuw is zoveel mogelijk erin! Wat zijn we blij met de uitgebreide collectie nieuwe lampen en kappen...!

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Als afsluiter van dit jaar gaan we weer een keer echt binnenkijken; in een mooi pand in Oud Zuid. Het pand was toe aan een nieuwe look en werd van kop tot teen aangepakt door een binnenhuisarchitect van YBB en...

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Na de mooie sfeerdagen vandaag weer een update! Alles is weer opgefrist en er zijn ook weer nieuwe elementen geplaatst! Blijft toch altijd leuk om er weer een mooi geheel van te maken!

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er sfeerdagen by Esatto! Vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Monica is er namens Carte Colori en laat prachtige technieken zien om te toveren met kalk- en krijtverf. Ook Els is beide...

Dinsdag 29 November 2016
Time to change!
Dinsdag 01 Mei 2018
De juiste balans
Dinsdag 09 Mei 2017
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016

Kleur en Kunst

Dinsdag 17 April 2018

Prachtige werken van Dominiek VanRoose sieren sinds kort de showroom! vandaag laat ik er een paar zien. In de showroom en ook in de verfruimte is er nog meer te bewonderen, dus als je geinteresseerd bent is een bezoek aan de showroom zeer de moeite waard. Daarnaast werkt Dominiek ook in opdracht, en is een kunstwerk wat helemaal bij jezelf en jouw interieur past een aantrekkelijke optie..!

Spring!

Dinsdag 20 Maart 2018

Temperaturen wisselen elkaar de afgelopen dagen in extremen zich af.. dan weer is het ijzig koud, en dan weer straalt er een heerlijk voorjaarszonnetje... Met zo'n heerlijk zonnetje buiten werd afgelopen maandag de showroom weer opnieuw voorzien van nieuwe items en andere combinaties! En daarbij valt op dat er steeds meer kleur valt te ontdekken!

Een stap verder.

Dinsdag 20 Februari 2018

Kom binnen! De nieuwe verfruimte die ik begin dit jaar al liet zien zorgt voor de nodige verschuivingen in de showrooms zelf.. De entree die eerst vooral plaats bood aan de kleurstalen en verfpotjes is nu echt een volwaardige entree geworden. de paarse bank aan de ene wand en daar tegen over dit heerlijke stoeltje Samen met een originele oude vaas of kruik een stijvolle combi..

Aan de vliet en by Esatto

Dinsdag 06 Februari 2018

Afgelopen week was het restaurant aan de beurt om weer opnieuw te stylen... Omdat gasten uiteraard komen om heerlijk te eten mag de styling de ruimte die daarvoor nodig is niet in de weg staan..;-) Toch is het restaurant ook een plek waar Esatto nog meer kan laten zien dan alleen in de showroom getoond wordt..

Fris

Dinsdag 16 Januari 2018

Heb jij dat ook altijd? na de feestdagen zin om te gaan opruimen? Ik hoor het vaak om me heen, en by Esatto werkt het eigenlijk precies hetzelfde..;-) Opruimen dus, alle extra styling eruit, en mooie basics en stijlvolle items erin!

Kijk je mee?

Dinsdag 12 December 2017

Zoals beloofd vandaag een blogje vol met foto's.. de sfeer zit er nog steeds in, na de sfeerdagen vorige week.. en de sneeuw doet daar natuurlijk een sfeervol schepje bovenop!

Een warm welkom!

Dinsdag 05 December 2017

Afgelopen weekend waren de sfeerdagen by Esatto! Wat heerlijk dat zoveel mensen de showroom bezochten en konden genieten van de warmte en sfeer en de lekkere hapjes en drankjes..;-) Maar voordat ik een paar foto's laten zien van de showroom eerst een paar foto van de nieuwe ruimtes!

Winterfair

Dinsdag 14 November 2017

Alweer half november, de decembermaand komt er aan! en dat betekend ook: Winterfair by Esatto! Vrijdag 1 december van 12 uur tot 21 uur 's avonds en zaterdag 2 december van 10 uur tot 16 uur staan de deuren van de showroom open voor een belevenis in wintersfeer!

More to see

Dinsdag 24 Oktober 2017

Vorig blog liet ik jullie veel mooie items zien van leer en staal.. in combinatie met andere stoere materialen vormen ze de prachtige stijl die je by Esatto kunt vinden.. Vandaag laat ik jullie nog meer zien.. de showroom van Esatto heeft meerdere ruimtes, en gaat zelfs uitgebreid worden (!!), en daar zijn ook weer genoeg mooie hoekjes te vinden! Bijvoorbeeld hier waar de staande stalen lamp van Stout wordt gecombineerd met een fauteuil van Hoffz en een klassiek schilderij..

Leer en Staal

Dinsdag 10 Oktober 2017

Esatto en hoogwaardige pure materialen, het is een combi die echt kenmerkend is voor het aanbod van Esatto... En wat genieten we daar zelf ook ontzettend van... bijvoorbeeld als de showroom opnieuw wordt ingericht! Kijk maar even mee, vandaag staat de combinatie van staal en leer centraal! Deze prachtige stoelen (en hocker) hebben echt ons hart gestolen! Voor 1 van onze collega's waren ze al besteld voordat ze zelfs maar in de showroom stonden..;-)

Onze merken