Chique Grandeur

Chique Grandeur

Donderdag 25 Juli 2019, door Sanoma B.V.
De juiste balans

De juiste balans

Stylen met mooie spullen, het blijft een heerlijke bezigheid..;-! Daarvoor hoef je geen showroom tot je beschikking te hebben, en een magazijn vol mooie spullen.... Een eigen plek waar je je thuis voelt is dan genoeg.. Maar eerlijk is...

Dinsdag 09 Mei 2017
Licht

Licht

Alles weer even schuiven en verplaatsen, wat verkocht is eruit, en wat nieuw is zoveel mogelijk erin! Wat zijn we blij met de uitgebreide collectie nieuwe lampen en kappen...!

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Als afsluiter van dit jaar gaan we weer een keer echt binnenkijken; in een mooi pand in Oud Zuid. Het pand was toe aan een nieuwe look en werd van kop tot teen aangepakt door een binnenhuisarchitect van YBB en...

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Na de mooie sfeerdagen vandaag weer een update! Alles is weer opgefrist en er zijn ook weer nieuwe elementen geplaatst! Blijft toch altijd leuk om er weer een mooi geheel van te maken!

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er sfeerdagen by Esatto! Vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Monica is er namens Carte Colori en laat prachtige technieken zien om te toveren met kalk- en krijtverf. Ook Els is beide...

Dinsdag 29 November 2016
Chique Grandeur
Donderdag 25 Juli 2019
De juiste balans
Dinsdag 09 Mei 2017
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016

Tegen de stroom in

Vrijdag 18 Januari 2019

Krijtverf

Maandag 24 September 2018

Met Hart en Ziel

Vrijdag 06 Juli 2018

Één van de grootste enthousiaste creatievelingen -met een talent voor het adviseren en inspireren op het gebied van interieur- is Carla van der kwaak. De afgelopen jaren heeft zij met veel passie en een voorliefde voor het vak verschillende interieurs omgetoverd tot exclusieve pareltjes. In de showroom vertelt elk detail over haar liefde voor design, materiaal en accessoires. Carla houdt van harmonie, zorgvuldigheid en karakter. Het is daarom geen verrassing dat ze als een blok gevallen is voor de collectie van één van haar favoriete merken in de showroom; ‘Jess Design’!

Een knap staaltje kleurbeleving

Woensdag 13 Juni 2018

Kom goed uit de verf Bij Esatto werken getalenteerde sfeermakers en dat merk je zodra je de showroom binnen wandelt. Er valt een kalmte over je heen zodra je er één voet binnen zet. De verschillende meubels, in brons vergulde verlichting en chique accessoires zijn schitterend met elkaar verbonden. De verschillende details zorgen voor een rustgevend thuisgevoel. Wist jij dat achter het elegante en stijlvolle interieur in de showroom meesterlijke schilder- technieken schuil gaan? Een universele regel voor het aanbrengen van verf bestaat niet, het hangt af van de situatie: wat is de ondergrond, welke uitstraling wil je bereiken en hoe wil je het afwerken.

Time to change!

Dinsdag 01 Mei 2018

Terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam, werd de showroom by Esatto weer eens op de kop gezet..;-)) Gelukkig was er tussendoor voldoende tijd om foto's te maken, dus kopje koffie erbij en gezellig even binnen kijken!

Kleur en Kunst

Dinsdag 17 April 2018

Prachtige werken van Dominiek VanRoose sieren sinds kort de showroom! vandaag laat ik er een paar zien. In de showroom en ook in de verfruimte is er nog meer te bewonderen, dus als je geinteresseerd bent is een bezoek aan de showroom zeer de moeite waard. Daarnaast werkt Dominiek ook in opdracht, en is een kunstwerk wat helemaal bij jezelf en jouw interieur past een aantrekkelijke optie..!

Spring!

Dinsdag 20 Maart 2018

Temperaturen wisselen elkaar de afgelopen dagen in extremen zich af.. dan weer is het ijzig koud, en dan weer straalt er een heerlijk voorjaarszonnetje... Met zo'n heerlijk zonnetje buiten werd afgelopen maandag de showroom weer opnieuw voorzien van nieuwe items en andere combinaties! En daarbij valt op dat er steeds meer kleur valt te ontdekken!

Een stap verder.

Dinsdag 20 Februari 2018

Kom binnen! De nieuwe verfruimte die ik begin dit jaar al liet zien zorgt voor de nodige verschuivingen in de showrooms zelf.. De entree die eerst vooral plaats bood aan de kleurstalen en verfpotjes is nu echt een volwaardige entree geworden. de paarse bank aan de ene wand en daar tegen over dit heerlijke stoeltje Samen met een originele oude vaas of kruik een stijvolle combi..

Aan de vliet en by Esatto

Dinsdag 06 Februari 2018

Afgelopen week was het restaurant aan de beurt om weer opnieuw te stylen... Omdat gasten uiteraard komen om heerlijk te eten mag de styling de ruimte die daarvoor nodig is niet in de weg staan..;-) Toch is het restaurant ook een plek waar Esatto nog meer kan laten zien dan alleen in de showroom getoond wordt..

Onze merken