Chique Grandeur

Chique Grandeur

Donderdag 25 Juli 2019, door Sanoma B.V.
De juiste balans

De juiste balans

Stylen met mooie spullen, het blijft een heerlijke bezigheid..;-! Daarvoor hoef je geen showroom tot je beschikking te hebben, en een magazijn vol mooie spullen.... Een eigen plek waar je je thuis voelt is dan genoeg.. Maar eerlijk is...

Dinsdag 09 Mei 2017
Licht

Licht

Alles weer even schuiven en verplaatsen, wat verkocht is eruit, en wat nieuw is zoveel mogelijk erin! Wat zijn we blij met de uitgebreide collectie nieuwe lampen en kappen...!

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Als afsluiter van dit jaar gaan we weer een keer echt binnenkijken; in een mooi pand in Oud Zuid. Het pand was toe aan een nieuwe look en werd van kop tot teen aangepakt door een binnenhuisarchitect van YBB en...

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Na de mooie sfeerdagen vandaag weer een update! Alles is weer opgefrist en er zijn ook weer nieuwe elementen geplaatst! Blijft toch altijd leuk om er weer een mooi geheel van te maken!

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er sfeerdagen by Esatto! Vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Monica is er namens Carte Colori en laat prachtige technieken zien om te toveren met kalk- en krijtverf. Ook Els is beide...

Dinsdag 29 November 2016
Chique Grandeur
Donderdag 25 Juli 2019
De juiste balans
Dinsdag 09 Mei 2017
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016

Fris

Dinsdag 16 Januari 2018

Heb jij dat ook altijd? na de feestdagen zin om te gaan opruimen? Ik hoor het vaak om me heen, en by Esatto werkt het eigenlijk precies hetzelfde..;-) Opruimen dus, alle extra styling eruit, en mooie basics en stijlvolle items erin!

Kijk je mee?

Dinsdag 12 December 2017

Zoals beloofd vandaag een blogje vol met foto's.. de sfeer zit er nog steeds in, na de sfeerdagen vorige week.. en de sneeuw doet daar natuurlijk een sfeervol schepje bovenop!

Een warm welkom!

Dinsdag 05 December 2017

Afgelopen weekend waren de sfeerdagen by Esatto! Wat heerlijk dat zoveel mensen de showroom bezochten en konden genieten van de warmte en sfeer en de lekkere hapjes en drankjes..;-) Maar voordat ik een paar foto's laten zien van de showroom eerst een paar foto van de nieuwe ruimtes!

Winterfair

Dinsdag 14 November 2017

Alweer half november, de decembermaand komt er aan! en dat betekend ook: Winterfair by Esatto! Vrijdag 1 december van 12 uur tot 21 uur 's avonds en zaterdag 2 december van 10 uur tot 16 uur staan de deuren van de showroom open voor een belevenis in wintersfeer!

More to see

Dinsdag 24 Oktober 2017

Vorig blog liet ik jullie veel mooie items zien van leer en staal.. in combinatie met andere stoere materialen vormen ze de prachtige stijl die je by Esatto kunt vinden.. Vandaag laat ik jullie nog meer zien.. de showroom van Esatto heeft meerdere ruimtes, en gaat zelfs uitgebreid worden (!!), en daar zijn ook weer genoeg mooie hoekjes te vinden! Bijvoorbeeld hier waar de staande stalen lamp van Stout wordt gecombineerd met een fauteuil van Hoffz en een klassiek schilderij..

Leer en Staal

Dinsdag 10 Oktober 2017

Esatto en hoogwaardige pure materialen, het is een combi die echt kenmerkend is voor het aanbod van Esatto... En wat genieten we daar zelf ook ontzettend van... bijvoorbeeld als de showroom opnieuw wordt ingericht! Kijk maar even mee, vandaag staat de combinatie van staal en leer centraal! Deze prachtige stoelen (en hocker) hebben echt ons hart gestolen! Voor 1 van onze collega's waren ze al besteld voordat ze zelfs maar in de showroom stonden..;-)

Licht en warmte

Dinsdag 26 September 2017

De herfst is begonnen... tijd om het binnen wat warmer en gezelliger te maken! By Esatto doen we dat door meer aandacht voor licht en warmte! Deze nieuwe lampenkappen bijvoorbeeld van Hoffz, gecombineerd met een strakke lampenvoet. wat een plaatjes he?

Vers Groen

Dinsdag 12 September 2017

Vers groen, wat kan een interieur daar een boost van krijgen! Naast een aantal mooie nieuwe items stond er in de werkplaats achter de showroom een aantal emmer met verse bloemen en takken..! Wat een feest toch om daar mee te werken en de styling van de showroom mee af te maken. Kijk lekker even mee, en doe vooral inspiratie op!

Frisse start!

Dinsdag 29 Augustus 2017

Na een heerlijke vakantie is het vaak weer fijn om het ritme en de draad van het 'gewone leven' weer op te pakken.. Ontspannen en uitrusten.. wat kan dat heerlijk en ook nodig zijn! En wat mooi is het dan om weer met frisse moed aan de slag te gaan.. Of dat nu in je gezin, op je werk of, zoals hier, in de showroom van Esatto is..;-)) Lekker opruimen en nieuwe items een mooie passende plek geven! Hendrike en ik deden dat afgelopen week, en vandaag kun je even vanuit je luie stoel meekijken...

Mooie spullen!

Dinsdag 04 Juli 2017

Wat worden we altijd blije van mooie spullen! En al helemaal als het eyecatchers zijn waarvan je er maar 1 of twee in je huis hoeft te hebben. In de nieuwe collectie van Hoffz zitten prachtige pilasters.. Best wel stevig van formaat, sober van kleur en door de schakering van het emaille (!) geven ze net dat beetje sjeu aan je interieur!

Onze merken