Krijtverf

Krijtverf

Maandag 24 September 2018
De juiste balans

De juiste balans

Stylen met mooie spullen, het blijft een heerlijke bezigheid..;-! Daarvoor hoef je geen showroom tot je beschikking te hebben, en een magazijn vol mooie spullen.... Een eigen plek waar je je thuis voelt is dan genoeg.. Maar eerlijk is...

Dinsdag 09 Mei 2017
Licht

Licht

Alles weer even schuiven en verplaatsen, wat verkocht is eruit, en wat nieuw is zoveel mogelijk erin! Wat zijn we blij met de uitgebreide collectie nieuwe lampen en kappen...!

Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam

Binnenkijken in Amsterdam

Als afsluiter van dit jaar gaan we weer een keer echt binnenkijken; in een mooi pand in Oud Zuid. Het pand was toe aan een nieuwe look en werd van kop tot teen aangepakt door een binnenhuisarchitect van YBB en...

Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...

Warmte en sfeer...

Na de mooie sfeerdagen vandaag weer een update! Alles is weer opgefrist en er zijn ook weer nieuwe elementen geplaatst! Blijft toch altijd leuk om er weer een mooi geheel van te maken!

Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...

Sneak preview...

Aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er sfeerdagen by Esatto! Vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Monica is er namens Carte Colori en laat prachtige technieken zien om te toveren met kalk- en krijtverf. Ook Els is beide...

Dinsdag 29 November 2016
Krijtverf
Maandag 24 September 2018
De juiste balans
Dinsdag 09 Mei 2017
Licht
Dinsdag 24 Januari 2017
Binnenkijken in Amsterdam
Dinsdag 27 December 2016
Warmte en sfeer...
Dinsdag 13 December 2016
Sneak preview...
Dinsdag 29 November 2016

Essatto dinsdag!

Dinsdag 24 Mei 2016

Vandaag is het Esatto-dinsdag! Tijd voor een moment voor jezelf, om wat te lezen, en vooral te kijken en inspiratie op te doen! Maandag zijn we weer een hele dag bezig geweest. De showroom is dan gesloten, dus we lopen niemand in de weg... Het is eigenlijk net als thuis: als je wilt gaan schuiven, of iets anders wilt proberen is soms wel zo strategisch om alleen te zijn...;-)) Het plezier om met dezelfde meubels toch weer iets anders neer te zetten is niet aan iedereen besteed! De extra lange antieke tafel kwam dwars in de ruimte te staan, aan beide kanten ontstaat dan ruimte voor een zitje..

Green and more...

Dinsdag 10 Mei 2016

Wat een prachtige dagen hebben we al gehad, en wat belooft het weer ook de komende dagen zich nog van z'n zonnige kant te laten zien! By Esatto werken we uiteraard hard en gepassioneerd, en het is ook heel fijn om die lichte luchtige sfeer in de showroom de ruimte te geven..!

Kom d'r in!

Dinsdag 26 April 2016

Kom lekker binnen! Het is naar weer, en binnen is het lekker warm en gezellig! En er is weer genoeg te zien en te ervaren! Deze klassieker van Tierlantijn gaven we een nieuwe plek in de etalage... En zoals het een ware klassieker betaamd: hij schijnt als nooit tevoren! Wat een heerlijk fris en nieuw gezicht boven de stoere sidetable met daarop wat mooie stenen schalen en een gave kruik!

Restyle april..

Dinsdag 12 April 2016

Vandaag weer een blogje nadat we maandag de boel weer eens even lekker opgefrist hebben! Lange dag dit keer, veel sjouwen en verplaatsen maar wij zijn weer blij met het eindresultaat! Kijkt u mee?

Frisse start van de week..

Dinsdag 29 Maart 2016

Een nieuwe week, een nieuw bericht. We hopen dat jullie hebben genoten van mooie paasdagen! Hier viel het weer reusachtig mee. Het waaide echt enorm, maar daarbij was de zon ook veel te zien. Uitwaaien op het strand was dus ook echt uit-WAAIEN.. maar de zon maakte toch wel heel veel goed..;-)) Vandaag weer even een blik in de showroom! Koffie erbij en even een momentje genieten..;-) Nieuw zijn de kussens zoals je er één van ziet in deze fauteuil van l' Authentique met mooie botanische vlinderprint..

It's all about the details..

Dinsdag 15 Maart 2016

Vandaag een blogbericht met vooral details.. Details van de meubels en accessoires die op dit moment in de showroom staan..;-)) Wie kiest voor een sobere stoere stijl zoals je die vindt bij Esatto, kiest voor pure stoffen en materialen: hout, steen, staal, wol en linnen.. Het is ook een tip voor wie juist de draai naar deze stijl wil maken: kies voor pure materialen in natuurlijke kleuren.. Dan heb je een belangrijke stap al gemaakt! Kijk maar even mee hoe die details terug te vinden zijn in onze showroom..

Verder kijken..

Dinsdag 01 Maart 2016

Restyle Februari....

Dinsdag 16 Februari 2016

Tijd voor een update ! Gister zijn we in een zonnige showroom weer lekker bezig geweest om een nieuwe look en styling neer te zetten.. Door veel te verplaatsen en nieuwe combinaties te maken, ontstaat weer een ander interieur.. Je zou denken dat je daarin een keer een grens bereikt, maar met andere materialen, stoffen of texturen ontstaat telkens weer een andere look..;-)) De kasten houden nog even hun plekje, die verplaats je namelijk niet zo makkelijk, en soms staan ze gewoon op de juiste plek... Maar door ze als uitgangspunt te nemen, helpt het je juist om binnen bepaalde structuren iets nieuw te bedenken.. Net als in je eigen huis eigenlijk..;-)) Nieuwe fauteuil van Hoffz.. samen met bank Bo..

Over de drempel...

Dinsdag 02 Februari 2016

Is de winter echt voorbij? je zou het bijna gaan denken..:-( Hier, by Esatto aan de Vliet, hebben we in tegenstelling tot veel andere delen van het land nog geen sneeuw gezien....! De zachte temperaturen zorgen ervoor dat we het idee krijgen dat de lente eraan komt....;-))

Happy New Year!

Dinsdag 05 Januari 2016

Het is al vier januari, dus het nieuwe jaar alweer vier dagen oud... Maar dat vinden we nog 'jong' genoeg om alle lezers een heel goed en mooi 2016 te wensen! Een nieuw jaar betekend in de showroom ook weer een nieuwe start.. Lekker opfrissen en anders indelen nieuwe items erin, anderen op een andere plek of anders gecombineerd of gewoon even laten plaatsmaken..;-))

Onze merken