Carte Colori Corifondo

Carte Colori Corifondo

205

Corifondo.

Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen.


Rendement: 8 m2 per kg.

1 kg42.20
5 kg194.40
25 kg880.00
42,20
in winkelwagen
  • Gebruiksaanwijzing
  • Benodigdheden

Algemeen

Corifondo is een ademende hechtlaag speciaal bedoeld voor kalkverf afwerkingen. Het product bestaat deels uit kalk en wordt gebruikt op ondergronden van kalk of cement, op gipsplaten, oude poederende mortellagen, synthetische ver agen en alle onstabiele ondergronden. Het product zorgt tevens voor een egaler effect en gelijkmatige absorptie van later aan te brengen kalkverf.

Uiterlijk
Melkachtige vloeistof. 

Kleuren
Wit, op verzoek kan de Corifondo iets aangekleurd worden.

Verbruik
Ongeveer 8 m2 per kg uitgaande van 1 verdunde laag. 

Voorbehandelen
Het oppervlak dient schoon, droog, en vetvrij te zijn.

Algemene toepassing
Corifondo kan net als de kalkverf het beste met de kwast aangebracht worden. Voor het aanbrengen dient het product goed opgeroerd te worden. Corifondo wordt verdund met 20 tot 50% water, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond. In principe volstaat 1 laag.

Gereedschap meteen na gebruik reinigen met schoon water en een beetje zeep.

Let op: wanden die reeds geschilderd zijn met Carte Colori kalkverf hoeven niet opnieuw behandeld te worden met Corifondo. Dit geld ook voor leem wanden en wanden gestuukt met Unilit.
Corifondo nooit mengen met kalkverf.
Corifondo buiten nooit aanbrengen op monolithische muren.

Droogtijd
Afhankelijk van de laagdikte en omgevingscondities 1-2 uur. Overschilderbaar na 12 uur. Niet verwerken beneden de 5 graden C.

Bewaren
Bewaren in gesloten verpakking op een donkere koele vorstvrije plaats.

Veiligheid
Corifondo is irriterend voor de huid en ogen. In geval van contact overvloedig spoelen met water en een dokter raadplegen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens verwerking en droging.
Corifondo buiten bereik van kinderen houden.

 

Esatto by Ravensbergen Interieurs garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Esatto by Ravensbergen Interieurs zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Esatto by Ravensbergen worden gecontroleerd.