Carte Colori universele primer wit

Carte Colori universele primer wit

202

Universele Primer.

Carte Colori Universele primer is een hoogkwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.


Rendement: 6-8 m2 per liter afhankelijk van type ondergrond en absorptie.

0,75 ltr29.80
2,5 ltr81.90
10 ltr273.20
29,80
in winkelwagen
  • Gebruiksaanwijzing
  • Benodigdheden

Algemeen:

Carte Colori Universele primer is een hoogkwalitatieve acrylaat primer voor binnen en buiten om de hechting op moeilijke ondergronden te verhogen.
De primer is toepasbaar op oude laklagen, niet bloedende* (tropische) houtsoorten en –niet bloedende houten vloeren, muren, MDF, kunststof kozijnen, maar ook op alle moeilijke ondergronden zoals beton, betonvloeren, kunststof, keramische tegels, glas, nonferro metalen (zink, koper, roestvrij staal, aluminium).
De Universele primer is uiterst geschikt voor oude alkydhars verven, snel drogend, makkelijk overschilderbaar en ontwikkeld volgens de laatste meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.

 

Let op:
- voor metalen wordt Carte Colori Metal primer aanbevolen.
- voor bloedende houtsoorten wordt Isolatie primer aanbevolen.

 

 

Verbruik:

6-8 m2 per liter afhankelijk van type ondergrond en absorptie.

 

Voorbehandelen: 

De oppervlakte dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn en ontdaan van alle mogelijk mos en/of algensporen. Verweerd hout eerst schuren.

 

Algemene toepassing:

Universele primer kan onverdund worden aangebracht met de kwast, rol of spray.
Mag met 5 - 10% worden verdund met water. In principe volstaat 1 laag, maar in uitzonderlijke gevallen kan een 2e laag noodzakelijk zijn.
Gereedschap onmiddellijk na gebruik reinigen met schoon, warm water en een beetje zeep.

 

Droogtijd:

Bij kamertemperatuur ten minste 1-2 uur tussen de lagen.
Niet verwerken beneden de 10°C. Droog en overschilderbaar na 24 uur.

 

Bewaren in gesloten verpakking op een donkere koele vorstvrije plaats.

 

0,75 en 2,5 liter

 

Esatto by Ravensbergen Interieurs garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Esatto by Ravensbergen Interieurs zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Esatto by Ravensbergen worden gecontroleerd.