Carte Colori metallic verf

Carte Colori metallic verf

207

Metallic verf.

Hoogwaardige verf op waterbasis voor binnen met een licht glanzend metallic effect, te gebruiken voor onder andere wanden, plafonds, meubels en ander houtwerk en metaal. 

Voor gebruik eerst de Metallic Primer aanbrengen, deze is al op kleur!

Rendement: 8 - 10 m2 per liter per laag, afhankelijk van verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond. 

50 ml (tester)6.00
1 ltr62.20
2,5 ltr151.00
Selecteer een kleur
Messing
Principessa
Tin
Goud
Copper
Glamour
Metallo
Chiara
Bronze
62,20
in winkelwagen
  • Gebruiksaanwijzing
  • Benodigdheden
  • Kies een kleur
Messing
Principessa
Tin
Goud
Copper
Glamour
Metallo
Chiara
Bronze

Algemeen

Hoogwaardige verf op waterbasis voor binnen met een licht glanzend metallic effect, te gebruiken voor onder andere wanden, plafonds, meubels en ander houtwerk en metaal.

Uiterlijk
Briljante uitstraling die kan variëren door aanbrengmethode, belichting en aanzichthoek.

Kleuren
De metallickleuren uit de Carte Colori kleurenkaarten: Glamour, Metallic, Principessa, Chiara, Copper, Goud en Tin.

Verbruik
8 - 10 m2 per liter per laag, afhankelijk van verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond.

Voorbehandelen
Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof en vetvrij te zijn. Onbehandelde metalen ondergronden eerst voorstrijken met een metalprimer op waterbasis. Onbehandeld hout eerst voorstrijken met Carte Colori Universele -of Isolatie primer. Afhankelijk van het soort hout. Zie Verfschema. Reeds geschiderde ondergrond of andere ondergronden zoals kalkverf, kunststof, tegels, non ferro metaal, oude solventgebaseerde verven of andere ondergrond waarop een muurverf moeilijk hecht voorstrijken met Carte Colori Universele Primer (al dan niet op kleur gemaakt).

Algemene toepassing
De verf kan in minimaal 2 lagen worden aangebracht met kwast of Airless spuitdruk 100 - 140 bar, spuitnozzle 0,017 inch. Voor een egaal resultaat en bij gebruik van een kwast zoveel mogelijk in één richting werken. Zonodig verdunnen met water.

Droogtijd
Na ± 1 uur stofdroog, na ± 4 uur overschilderbaar. Optimaal bij temperatuur >10oC en luchtvochtigheid < 75%

Afwasbaar
Eventuele vlekken kunnen direct gereinigd worden met een zacht schoonmaakmiddel. Vlekken van bleekmiddel of meer agressieve vervuiling zijn moeilijk te verwijderen.

Waterbestendig
Metallic verf doorstaat matig wassen. Niet geschikt voor gebruik op ondergedompelde oppervlakken of op plaatsen waar sprake is van zware of langdurige condensatie. Onder normale omstandigheden is de verf na 10-14 dagen afwasbaar.

Bewaren
Bewaren in gesloten verpakking op een donkere koele vorstvrije plaats. Houdbaarheid onaangebroken verpakking ± 12 maanden.

Veiligheid
Metallic verf is irriterend voor de huid en ogen. In geval van contact: overvloedigspoelen met water en een dokter raadplegen. Verf buiten het bereik van kinderen houden. Zorg voor
een goede ventilatie tijdens verwerking en droging. Als de verf met spuit verwerkt wordt moet beschermende kleding en een geschikt mondkapje gedragen worden.

 

Esatto by Ravensbergen Interieurs garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Esatto by Ravensbergen Interieurs zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Esatto by Ravensbergen worden gecontroleerd.