Pure & Original Quartz Kalei

Pure & Original Quartz Kalei

105

Pure & Original Quartz Kalei.

Quartz Kalei is een hoogwaardige, water verdunbare gevelcoating met een kalei uitstraling.


Rendement: 1 m2 per kg.

15 kg261.58
Selecteer een kleur
Dusty Lavender
Coral
Spring Blossom
Calm
Butterscotch
Soft Flamingo
Chalky Coral
Pebble Stone
Old Flax
Milk White
Sea Salt
Chalk White
261,58
in winkelwagen
  • Gebruiksaanwijzing
  • Benodigdheden
  • Kies een kleur
Dusty Lavender
Coral
Spring Blossom
Calm
Butterscotch
Soft Flamingo
Chalky Coral
Pebble Stone
Old Flax
Milk White
Sea Salt
Chalk White

Algemeen

Quartz Kalei is een hoogwaardige, water verdunbare gevelcoating met een kalei uitstraling. Speciaal ontwikkeld voor buitengevels op basis van sterk hechtende copolymeren en 100% natuurlijke quartz steen.

Quartz Kalei heeft een matte uitstraling op de gevel. De verf kan worden toegepast op diverse soorten ondergronden. Bij twijfel of de oude ondergrond nog voldoende hechting geeft, deze verwijderen. Pure & Original WallFix aanbrengen zover nodig, vervolgens doorgaan met 1 à 2 lagen Quartz Kalei.

 

De voornaamste kenmerken zijn

Praktisch reukloos

Hecht tevens op al geschilderde ondergronden

Geen vergeling, lichtvast

Geen verkleuring bij vocht

10 jaar-systeem

Ademend

Hoge flexibiliteit

Zeer gemakkelijk verwerkbaar

Zeer hoge water en alkali bestendigheid

Bevat in-film anti-groen systeem

Perfect overschilderbaar

Water verdunbaar

 

Toepassing

• Stucwerk

• Betonpanelen

Cement

Baksteen

Houten panelen

Gevel renovatie

 

Voorbereiding

De meeste verfproblemen doen zich voor door een slechte voorbereiding of toepassing. Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Door een goede oppervlakte voorbereiding help je het verfsysteem in langdurige bescherming.

1. Verwijder alle oppervlaktebevuiling, inclusief kalk, door te reinigen met Pure & Original Super cleaner.

2. Spoel na en laat drogen.

3. Gepelde, gebladderde of gekraakte verf dient integraal van het oppervlak verwijderd te worden, door te krabben, af te bijten of te zandstralen.

4. Verwijder alle vet en olie met een water gedragen ontvetter.

5. Glanzende oppervlakten dienen bij voorkeur mat gewreven te worden. Er mag geen roest aanwezig zijn.

Ondergrond cementen panelen: om alle vervuiling, stof, olie, vet, gekraakte verf of andere vreemde materialen te verwijderen wordt het aangeraden dit onder hoge druk te doen met een hogedrukreiniger. Laat het oppervlak goed drogen. Het is aan te raden eerst Pure & Original WallPrim als isolatie fixatie laag te plaatsen voor het schilderen.

Ondergrond beton, cement, baksteen: nieuwe oppervlakten worden het best behandeld volgens de aanbeveling van de leverancier. (minimum droogtijd 30 dagen). Het is aan te raden eerste de Pure & Original

WallPrim als isolatie fixatie laag te plaatsen voor het schilderen.

Ondergrond stucwerk: laat stucwerk minimaal 30 dagen drogen. Verwijder alle overtollige stuc en ander vreemd materiaal. Het is aan te raden eerst de Pure & Original WallPrim als isolatie fixatie laag op het stucwerk te plaatsen voor het schilderen.

 

Aanbrengcondities

Volg de aanbevolen oppervlaktevoorbereiding alvorens te schilderen. Op onbehandelde ondergronden (vooral poreuze) is het aan te raden eerst een laag Pure & Original WallFix aan te brengen (ook spuitbaar onder lage druk).

Daarna 1 à 2 lagen Quartz Kalei, afhankelijk van het door u gewenste resultaat.

Breng de verf aan met een (kalei) blokkwast voor een natuurlijke uitstraling. Verdunning is normaliter niet noodzakelijk. Schilder niet in direct zonlicht. Voorheen geschilderde oppervlakten worden het beste plaatselijk gerepareerd.

Temperatuur: >3°C, <50°C (lucht, oppervlak en materiaal)

Relatieve vochtigheid: 85% max.

 

 
Esatto by Ravensbergen Interieurs garandeert dat de informatie van dit blad haar ervaring en technische en wetenschappelijke kennis bevat. Desondanks acht Esatto by Ravensbergen Interieurs zich niet aansprakelijk voor de resultaten die door het gebruik van haar producten worden verkregen, aangezien de verwerkingsomstandigheden niet door Esatto by Ravensbergen worden gecontroleerd.